2016. március 24., csütörtök

35." Azt akarod, hogy elmenjek? "

Sziasztok! :)
Nos, ismét itt vagyok az újabb résszel, aminek asszem a vége eléggé érzelmes lett. :3
Sokat gondolkodtam az elmúlt pár napban, és arra a döntésre jutottam, hogy nem lesz második évad.
Szóval, reményeim szerint olyan 5 rész lesz még hátra és Epilógus.
Addig is élvezzétek az új részeket és várom a véleményeket. :3
Csőközön: Sofiaa




Hannah Ashwin 



Ujjaimat teljesen átmelegítette a bögrémen keresztül áradó hő, merengve forgattam kezeim között a tárgyat, miközben gondolataim sokasága pörgött agyamban. Két hónapja cipelt magával Ashton ismét Ausztráliába, és pontosan ennyi ideje érzem magam teljesen elveszettnek. Napjaim ugyanolyan monotonitással telnek, mindegyik egyforma, amibe lassan beleőrülök. Bármilyen napszak is legyen, egyetlen cél vezérel napom túlélésében: Kerülni Ashton Irwint! Akárhányszor érzem közelemben, torkomban és szívemben egyaránt hatalmas torlasz keletkezik, amit minden erőmmel próbálok legyűrni. Ez a feladat viszont rohadt nehéz, pláne úgy, hogy egy házban kell tartózkodnom vele. Ezért is zárkózom be mindennapjaimban a szobámba és bámulok a semmibe. Egy ideig próbáltam kiadni az érzelmeim szövegírás által, de csúf kudarcot vallottam. Az életem minél jobban szétesett, az éneklésről szőtt álmaim is zuhantak vele együtt. Mára csupán egy álom maradt a színpompás rivaldafény a Raven számára. Azzal, hogy végletekig hajszoltam magam a pusztulás felé, tönkretettem a csapatomat is. Miután kikerültem a kórházból, várt rám egy kellemetlen megbeszélés Carl irodájában, miszerint kirúgott mindenkit. Nincs szüksége egy megbízhatatlan együttesre, akik nem tudják a maximumot nyújtani. Legfájóbb az egészben az volt, hogy eszébe se jutott nagyapámnak még egy perce sem hogylétem felől érdeklődnie. Egyszerűen keresztülnézett rajtam, mintha csak egy alkalmazottja lennék, kit soha többé nem kell látnia ezek után. Bár ez tényleg így van, nekem ő nem tartozik a családom tagjaihoz. Viszont a fiúk igen, és mérhetetlen bűntudatot érzek amiatt, hogy ismét miattam lett vége fényes karrierjüknek. Persze mind próbált meggyőzni az ellenkezőjéről, de sajnos makacs önsanyargató természetem nem fogadott el más választást.
- Hello, Baba - Nathan mosolygós arca jelent meg szemeim előtt, mire ijedtemben megugrottam, ezzel majdnem magamra öntve forró teámat. - Ennyire rémisztő azért nem vagyok - röhögött ijedt arcomon. Elvettem a hátam mögött található díszpárnát és egy jól irányzott ütéssel telibe találtam arcát.
- Ne merj még egyszer megijeszteni - morogtam egy álszent mosollyal az arcomon. - A baba is megijedt - simítottam tenyerem pocakomra és velem együtt Nathan is így tett.
- Uhh, hogy bírod? - meresztette szemeit hullámzó pocakomra.  - Van ebben a legényben erő. Hé, öcskös, azért ne rúgd szét a házat! Egy kicsit kíméld anyát is - felnevettem gagyogó hangneme miatt, amit hasamnak intézett. Míg hangja gyerekes volt, addig arcával próbált komolyságot intézni gyermekem felé.
- Egyáltalán nem biztos, hogy fiú lesz, Nath - kuncogtam halkan. Voltunk már pár vizsgálaton, de sajnos mindig úgy fordult a baba, hogy ne lehessen látni, mi van vagy mi nincs a lábai között.
- Én érzem, hogy fiú - húzta ki magát büszkén. - Nekem mindig igazam van.
- Ohh, igen, te vagy a jövendőmondás új szerzetese!
- Mi van? - karolt át nevetve. - Semmi ilyen nem leszek. Messze áll tőlem a fűvel meg ilyen szarságokkal való meditáció. Én vérbeli énekes vagyok.
- Igen az - hajtottam le fejem szomorúan. Közülünk talán Nath volt az, ki mindig is pozitívan látta a dolgokat. Amióta csak tudott járni és beszélni, a zenének élt. Sokkal több tudása volt ezen a téren, mint nekem vagy a többieknek.
- Hannah, figyelj - vakarta meg tarkóját zavartan, érdeklődve pislogtam barátomra, de láthatóan arcomtól még inkább nem találta a szavakat. - Két dolog miatt is jöttem, az egyik, hogy lenne egy ajánlatom számodra.
- Ajánlat?
- Igen, szóval, sokat gondolkodtam. Jace ismét eltűnt a föld színéről, amit meg is értek. Szörnyű bűntudata van a miatt, amit veled tett. Idő kell neki, amíg teljesen helyrejön és képes lesz újra eléd állni a bocsánatával. Chris-ről sem tudok semmi újat. Ő belefáradt ebbe az egészbe. Nem akar már a banda tagja lenni, amit egy kicsit meg is értek. Egy őrült világban élünk, és nekünk sohasem kedvezett egyetlen helyzet sem - hadarta, mintha csak sietne, de ezt még gyorsan el kell mondani. Levegőt is alig vett mondandója közepette, arca szinte már piroslott.
- Nath, vegyél azért levegőt. Én nem megyek sehova, meghallgatlak - dőltem vállának, kezeit pedig erősebben fonta körém.
- Ann - sóhajtott szaggatottan. - Én nem akarom abbahagyni a zenélést. Mindig is a színpadra vágytam, ahogyan te is. Jó párosítás voltunk mi négyen, de hiszem, hogy ketten is lehetnénk ugyanolyan jók. Ezzel arra akarok kitérni, hogy tarts velem Hannah, legyél a társam, kérlek - ledöbbentem kérésén. Sosem gondolkodtam ilyen dolgokon. Úgy voltam vele, hogy mivel a banda feloszlott, vége lett  a karrieremnek is. A duett még csak fel sem merült bennem.
- Fogalmam sincs, mit kellene mondanom. Nathan, egy rohadt nehéz időszak előtt állok, nem bírnám terhesen újra átélni azokat a fárasztó próbákat és küzdelmeket, amiket régebben is.
- Minden megoldható. Carllal soha többet nem szerződünk - reménykedve nézett szemeimbe, mire bólintottam, hogy folytassa. - A Modest-el beszéltem nemrégiben. Figyelmesen végighallgattak. Elmondtam nekik, hogy mi még mindig készen állnánk a szerződés folytatására kisebb kritériumokkal. Nem akarok én sem visszamenni Londonba, Ausztrál gyerek vagyok, nem való nekem a borús, esős időjárás - túrt nevetve tincsei közé. - Valamint rólad is beszéltünk. Tudják, hogy babád lesz pár hónapon belül. Ezzel kapcsolatban különösen megértőek voltak. Felajánlották, hogy nem kell mindent egyből akarnunk, haladhatunk szép lassan. Amíg a baba nem születik meg, csak dalokat szereznénk, felvennénk, esetleg egy kisebb albumot összehozhatnánk. Amikor a baba megszületik, leállunk egy időre és mikor úgy érzed, hogy tudod folytatni, akkor belevághatnánk egy kisebb turnéba, ha lesz kereslet ránk - még mindig szemeimbe nézett reménytelien. Őszintén, szóhoz sem jutottam. Nathan szinte minden eltervezett és elrendezett úgy, hogy nekem minden a legjobb legyen. Magával nem is foglalkozott, csakis velem. Meglepett és egyben boldog voltam, amiért ennyire próbálkozik. Mégis voltak aggályaim az egész újrakezdéssel kapcsoltban. Elhiszem, hogy tudnánk olyan időbeosztást létrehozni, amivel egyszerre lehetnék a próbateremben és a baba mellett is, de félelmeim is vannak ezzel kapcsolatban. Nem akarom alig pár hónapos babámat egyedül hagyni vagy cipelni magammal a fellépésekre.
- Látom, nagyon töröd az agyad valamin és sejtem is, hogy min - lökte meg játékosan a vállam Nath, ezzel újra visszazuhantam a valóságba. - Ashton mindenben melletted áll. Felvállalta, hogy segít neked és átveszi olykor a felelősséget tőled. Az ő babája is, és tudod jól, hogy remek apa lesz, nem leszel egyedül.
- Szóval Ashton is tud erről - állapítottam meg keserűen a tényt.
- Először vele beszéltem és kikértem a véleményét. Ne haragudj, amiért megkerültelek - hajtotta le a fejét szomorúan. Nehéz sóhajt vettem, majd fejem ismét vállára hajtottam. Nem haragudtam rá.
- Nincs semmi baj. Nem fogok drámázni. Túl sokat aggódtam az elmúlt hónapokban, belefáradtam. És igazából nincs okom haragudni rád, mert ha te nem teszed meg ezt a lépést, nekem sosem jutott volna eszembe. Viszont van itt még valami - felemeltem fejem és barátom szemeibe néztem. - Nem értem, Ash hogy akarja megoldani, hiszen neki is ugyanúgy be lesz táblázva az ideje a baba születése után.
- Ezt meghagyom Ashtonnak, hogy elmondja - mosolygott sejtelmesen.
- Esélye sincs rá - dőltem hátra a székben. - Nem vagyok képes még egy értelmes mondatot sem kinyögni neki.
- Ez lett volna  második, amiért jöttem - hirtelen felugrott a székről, amitől majdnem felborultam. Időben kapaszkodtam meg a karfában, majd összevont szemöldökkel néztem az előttem álló fiúra. - Öltözz!
- Minek?
- Elviszlek valahova - nyújtotta kezét, amit elfogadtam és segített felállni.
- Hova is megyünk? - érdeklődtem utána loholva. Vigyorogva megrázta a fejét, majd kezembe nyomta a szandálom. Morgolódva vettem el tőle, majd belecsúsztattam lábaimat, táskámat kezembe vettem és követtem a siető fiút a kocsijához.
Sejtelmem sem volt, hová akar vinni, de biztos voltam abban, hogy úti célunk végén Ashtonnal fogok találkozni. Hogy féltem-e? Nagyon... Eddig minden erőmmel próbáltam elkerülni a fiút, most pedig Nathan egyetlen szavára ugrottam. Talán a hormonjaim játszanak velem, vagy tényleg ennyire a bűvköre alá kerültem és szívem lassan megnyugvásra, békére lel.

***

Nem értettem, mit keresünk a tengerparton, de meg sem próbáltam tiltakozni barátom ellen. Eltökélten vezetett előre a langyos homokos partszakaszon. A nap már lassan lemenőben volt, egyre kevesebb ember mászkált a tenger közelébe. A vízen néhol megcsillant a nap utolsó gyenge sugara, amit ámulattal néztem. Imádtam a naplementét nézni esténként, de amióta az életünk fenekestül felfordult, esélyem sem volt kijönni erre a szakaszra. Egy kósza könnycsepp gördült le arcomon, ahogy felvillantak előttem az emlékek. Az első itt töltött estém örökre emlékeimbe vésődött, ahogyan aznap este önfeledten sétáltam és mikor először megpillantottam Ashtont gitárral a kezében, s csodás hangját meghallhattam. Akkor még mit sem tudtam kilétéről, csak egy iszonyathelyes srácnak gondoltam, aki boldog perceket szerzett nekem hangjával. A sors pedig addig játszott velünk, míg végül ő lett az, aki miatt újra tudtam szeretni, aki megmutatta nekem, milyen ha valakit tényleg teljes szívből szeretünk, akiért bármit megtennénk.
Könnycseppjeim megállíthatatlanok voltak, még azt sem vettem észre, hogy időközben Nathan eltűnt mellőlem. Szemeimmel kétségbeesetten kerestem, de sehol sem volt már, helyette előttem egy ismerős alak tűnt fel. Szívem hevesebben kezdett el verni, mikor feltérképeztem teste minden vonalát. Szokásos fekete csőnadrágját viselte, mellette pedig ott hevert a homokban bakancsa. Fehér atléta takarta előlem felsőtestét, de még így is kitűnően látni lehetett izmait hátán. Kezében egy gitár pihent, szemeivel pedig meredten bámulta a lassan eltűnő napot. A helyzet teljes mértékben hasonlított az akkor estéhez, annyi különbséggel, hogy már ismertük a másik minden rezdülését.
Végül nem tudom mi vett rá, de lábaim szinte maguktól indultak el a fiú felé. Szandálomat a kezembe fogtam, így hangtalanul tudtam mögé lépdelni. Kellemes fuvallat szántott végig rajtam, lenge fehér ruhámat a szél lágyan lebegtette. Mintha egy filmbe csöppentem volna, a főhősnő itt áll szerelme miatt, a szél gyengén hajába kap, mire párja mosolyogva visszarendezni eltévedt tincseit. De mi nem voltunk boldog pár, nem mosolyogtunk egymásra hónapok óta, itt sajnos nem lehet tudni a biztos boldog befejezést.
Testem megrándult a hideg ujjakra, amik körül ölelték csuklóm. Letekintettem testrészemre, amit Ash kezei közé vett. Arcára pillantottam, szemeivel maradásra akart bírni, pedig már eszembe sem jutott elszaladni tőle. Mély levegőt vettem és óvatosan leültem mellé. Törökülésbe helyeztem magam, míg ujjaimmal idegesen játszadoztam ölemben.
- Örülök, hogy nem futottál el - tette meg az első lépést a kommunikáció felé. - Szeretnék beszélni veled.
- Tudom, hogy beszélnünk kellene, de nem tudom, készen állok-e rá - tekintetem végig vezettem az előttem elterülő tengeren. Furcsa volt a nyugodtságom, reggel még minden eszközt bevetettem volna annak érdekében, hogy elkerüljem a fiút, most pedig itt ülök mellette azon a partszakaszon, ahol megismertem. Tudom, hogyha engednék neki, végre minden rendben lenne, küzdene azért, hogy boldog legyek én is, valamint a baba is. De félek, és ez szerintem teljesen normális, amíg élek, nem fogom elfelejteni a múltat, egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni tőle. Viszont szeretnék végre nyugalomban élni, ehhez pedig engednem kellene neki egy kicsit, talán hibát vétek, ha meghallgatom, de lehet, ha nem tenném meg, örökre égetne a bűntudat, hogy hagytam az utolsó esélyem elúszni.
- Már másfél hete gondolkodtam ezen az estén. Megígértem neked, hogy bármi áron, de visszaszerezlek. Viszont abba nem gondoltam bele, hogy eközben mennyit fogok én is sérülni. Fáj, Ann - arcára néztem, szemeit erőszakosan szorította össze, de így is kibuggyant egy könnycsepp szeme sarkából. Akaraterőm valószínűleg abban a másodpercben omlott össze, könnyezve érintettem kezem a gitáron pihenő ujjaira, mire hirtelen felém kapta tekintetét. Értetlenül figyelt, én pedig nem mertem felnézni rá, szüntelenül tökéletesen összeillő kezeinket vizslattam.
- Hallgatlak, Ash - torkom szinte kapart, kiszáradt, mintha napok óta nem kaptam volna egy cseppnyi folyadékot sem. Félve néztem rá, de addigra már ő is kezeinket fürkészte.
- Szeretlek, ezt te is tudod - kezdett bele félénken, de továbbra is ujjaimnak szentelte figyelmét. - Fáj, amiért nem tudlak visszakapni, pedig hidd el, mindent megtennék érted. Tudom, hogy saját magam okolhatom csak a kialakult helyzetért, de ezidáig reménykedtem a jobb fordulatban. Viszont sajnos úgy érzem, elkéstem, és a hibáim már nem megbocsáthatóak. Azt érzem, hogy felesleges érted küzdenem, mert te már nem érzel semmit sem irántam. Félek, számodra már nem vagyok semmi más, csak a gyereked apja és ez nekem rohadtul fáj - térdeit felhúzta, és fejét ráhajtotta. Döbbentem próbáltam feldolgozni szavait, minden amit elmondott, hazugság, sosem tudnák belőle kiszeretni. Egyvalamit megtanultam ebből az egészből, az az volt, hogy milyen könnyen is bántani tudjuk a másikat. Ashton a bizalmatlanságával és megcsalásával bántott, én pedig semmisnek tekintetem minden érzelmét, ami talán jobban fájt neki, mint nekem. Megérdemelte, tudom, ezért csináltam, de mostanra már azt hiszem, mindketten eleget szenvedtünk.
- Sosem tudnék kiszeretni belőled - szólaltam meg alig hallhatóan, míg fejemet lehajtottam. Hideg ujjai állam alá csúsztak és lassan kényszerített arra, hogy gyönyörű íriszeibe tekintsek. - Próbáltalak kizárni az életemből, de míg azt hittem, sikerült, szívem mélyén a másik felem sosem feledett el.
- Annyira sajnálom, Ann - suttogta megtörten és bekövetkezett az, amit soha többé nem akartam látni. Egyszer már láttam összetörni a fiút, és most ismét átélhettem. Itt volt a mellettem, szorosan húzott az ölébe, ügyelve pocakomra, de mégis úgy tartott, mintha birtokolnia és kényszerítenie kellene a maradásra. - Amíg élek, vezekelni fogok a külön töltött időkért. Annyit hibáztam abban a két hónapban - arcát mellkasomba fúrta én pedig ujjaimat göndör fürtjei közé vezettem. Egyszerűen képtelen voltam józanul gondolkodni, nem akartam őt soha többé kiengedni karjaim közül, mert újra erősnek éreztem magam mellette. Sosem akarom elfelejteni ezt az érzést, talán képes sem lennék rá, mert az ember nem feledheti el azt ki felejthetetlen emlékeket okozott neki.
- Bárcsak minden olyan lenne, mint régen volt, annyiszor kívántam már, hogy bárcsak ne változott volna meg minden - tenyerét arcomra simította, amibe én készségesen hajtottam fejem. - De tudom, ezek csak az én álmaim, mert sosem leszel képes nekem megbocsájtani.
- Nem tudhatod!
- Ismerlek, Hannah - óvatosan engedett szorításán, míg teljesen le nem hullottak kezei testemről. - Ahogyan Lukekal nem kezdted újra, úgy velem sem fogod. Érzem, hogy amint megszületik a baba, te mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy mérföldekre legyél tőlem.
- Van egy dolog, ami arra késztet, hogy soha ne akarjak elmenni - magabiztos tekintetem az övéibe fúrtam. Semmi kétségem nem volt már afelől, hogy elveszítettem a saját magammal vívott háborút. Harcoltam a szívem ellen és nem hallgattam rá, de most ebben a pillanatban megbántam. Sokat sírtam miatta és a veszekedéseink miatt, de közben elfelejtettem, hogy minden rossztól eltekintve örökre ő lesz életem szerelme. Többé nem fogok küzdeni ezen csodálatos érzések ellen. Ez az, ami hiányzott, ezek nélkül nem vagyok teljes ember, sosem lennék képes egy Ashton Irwin nélküli életet élni. - Az a vágyam, hogy mellettem legyél, mikor megszületik a hercegnőnk. Azt akarom, hogy láthassalak minden nap, amíg élek ezen a földön. Veled képzelem el a jövőm, nem mással - nyeltem egy hatalmasat, amikor mosolyra húzta ajkait. Váratlanul font karjait ismét szorosan körém, majd ajkait villámgyorsasággal nyomta enyéimre. Jóleső nyögés szakadt fel torkomból, mikor régen látott telt száját végre újra érezhettem. Gyengéden érintette össze ajkainkat, próbálgatva tűréshatárom, viszont nekem már a beszélgetésünk elején elporladt minden akaratom. Tarkójára csúsztattam tenyerem és ajkait most én kebeleztem be szenvedélyesen. Ereimben a vér szinte lüktetett, gyomromban az összes alvó pillangó életre kelt. Oly régóta vártam ezt a pillanatot, titokban mindig is vágytam csábító ajkaira. Nem mélyítette el semelyikünk a csókot, ahhoz még túlságosan is friss sebek voltak szíveinken. Ujjai lágyan cirógatták arcom, míg ajkait gyengéd puszik kíséretében választotta el enyéimtől. Homlokunkat összeérintette, ujjai egy perce sem hagyták abba arcom kényeztetését, mintha egy földi mennyországba csöppentem volna olyannyira tökéletes volt minden.
- Ígérem, hogy mindent helyrehozok - suttogta halkan és újabb puszival kísérte szavait ajkaimra.
- Ne ígérj többet semmit, kérlek - ellenkeztem lehunyt szemekkel. - Nem akarok több ígéretet, csak sodródjunk az árral és meglátjuk mi fog kisülni az egészből. De egyvalamit jegyezz meg, Irwin - szemeit rám vezette ijedten, de amint meglátta szám sarkában megbúvó mosolyom arca kicsit megenyhült. - Ez az utolsó esélyünk, jól vigyázz, mit teszel, mert nem tudnék elviselni több fájdalmat.
- Mint egy kincsre, úgy fogok vigyázni erre az esélyre.
- Ez olyan nyálas volt - nevettem el magam ölében. Csodálattal telve pásztázta arcom, de rajta is hatalmas mosoly terült szét. - Mi az?
- Imádom, mikor nevetsz - fúrta arcát nyakamba és lágy csókot lehelt oda, mire testemen jóleső borzongás száguldott végig. - Hiányzott minden, ami hozzád köthető. Legszívesebben az idők végezetéig karjaimban tartanálak.
- Az nem lenne kicsit sok?
- Belőled sohasem lesz elég - válaszolta makacsul. Utolsó puszit csent tőlem, majd óvatosan leemelt az öléből. Lábai közé ültetett, hátam mellkasához húzta, ujjait pedig összefonta pocakomon. Mindketten felfigyeltünk a naplementére, ami már lassan eltűnt a horizonton. Boldog voltam jelenpillanatban és nem is akartam elengedni ezt az érzést.
- Gyönyörű - dőltem mosolyogva mellkasának teljes súlyommal. - Másfél évvel ezelőtt azon az estén nem gondoltam volna, hogy látlak még az életben, de most kezdek hinni a sorsban, hiszen itt vagyunk újra, sőt nem is ketten, hanem hamarosan hárman leszünk.
- Én már akkor tudtam, hogy különleges lány lehetsz - nem néztem fel rá, de éreztem hangján, hogy bárgyú vigyora játszik ajkain -, ahogy ott álltál abban a fehér ruhában, ahogyan a szél játszott a hajaddal, csodálatos látványt nyújtott. De talán akkor csábítottál el teljesen, mikor elhaladtam melletted és gyönyörű kék szemeidbe nézhettem, amiben megcsillantak a nap utolsó fényei, na abban a pillanatban döntöttem el, hogy látni akarlak még egyszer. És igazad van ideje lenne hinnünk a sorsban.
- Feltudunk építeni mindent újra szerinted? - kérdeztem félve, nem akartam rákérdezni, de egyszerűen ez a kérdés már felemésztett.
- Ha nagyon akarjuk, igen. Én akarom miattad és a lányom miatt is.
- Neked is elmondom újra, még mindig nem tudjuk, milyen nemű lesz - kacagtam önfeledten. - Nath szerint fiú lesz.
- A második lehet fiú - csókolt nyakamba és éreztem ajkai mosolyát bőrömön.
- Na-na - fordultam felé összeráncolt homlokkal. - Olyan messzire azért ne szaladjunk, előbb legyen meg ez a baba és tegyük helyre a kapcsoltunk. Ráérünk még ezzel, ha minden jól alakul, ráadásul eléggé elfoglaltak lennénk két babához.
- Ezek szerint Nathan elmondta a kis tervét is - pihentette meg állát vállamon. - Mit válaszoltál neki?
- Őszintén? - pillantottam rá mire bólintott. - Fogalmam sincs, mit kellene tennem. Nem érzem magam olyan erősnek, hogy ismét színpadra álljak. Annyi minden történt és ezek a rossz dolgok teljesen elvették a kedvem. Félek, ha elfogadom, minden újra rosszra fog fordulni, viszont én ezt nem akarom.
- Én támogatlak, Ann - szorított magához. - Ez az álmod, ami miattam tört össze, megérdemled te is hogy azt csináld, ami boldoggá tesz. Mindent elejéről kell ismételten kezdenetek, de én melletted leszek.
- Nem tudom, Ash - ingattam a fejem. - Minden olyan jól hangzott, ahogyan felvázolta Nath, de nekem jelenleg nem lehet más elfoglaltságom a babán kívül.
-  Megoldjuk, én itt leszek és nem kell félned, hogy nem tudok elbánni egy pár hónapos csecsemővel.
- De neked is ott van a banda - emeltem fel kissé a hangom. - Kettőnk közül neked van több rajongód, akik igenis elvárják, hogy koncertezz és velük legyél.
- Ann, Ann - rázta meg fürtjeit nevetve. - Valamit nem volt még alkalmam elmondani. Ha ennek a turnénak vége egy időre pihenőre vonulunk.
- Hogy mi? - fordultam meg hirtelen karjaiba kikerekedett szemekkel.
- Pihenésre van szüksége mindegyikünknek, elfáradtunk - vont vállat.
- Ez olyan hihetetlen - bukott ki belőlem keserűen. - Ugye semmi köze sincs hozzám?
- Nincs, Kicsim, hidd el - mosolyodott el kedvesen. - Most viszont hanyagoljuk ezt a témát. Szeretném, ha arra koncentrálnák, amiért itt vagyunk.
- Azt sem tudom, miért vagyunk itt - húztam fel szemöldök érdeklődve.
- Hát azért, hogy átadjam az ajándékom - vette kezébe a gitárját és ölembe helyezte.
- Ajándék?
- Nem rémlik, hanyadika van Szépségem? - kuncogott fülembe miközben ujjaival a húrokon játszott. - Véletlenül nem ma vagy 22 éves?
- Te jó isten, Ashton - kaptam arcom elé kezeimet. Mérhetetlenül ostobának éreztem magamat, amiért elfelejtettem a saját születésnapom. Minden fele jártak gondolataim és egyáltalán nem foglalkoztatott ez a nap. - Olyan hülyének érzem magam.
- Nem vagy az - helyezkedett hátam mögött. - Csak szeleburdi.
- Azt akarod, hogy elmenjek? - húztam gúnyos mosolyra ajkaim, de sajnos ő ezt nem láthatta.
- Nem tudsz előlem menekülni - suttogta fülembe, majd lágy csókot hintet fülem mögé. - Viszont az első ajándékom egy dal lenne.
Mosolyogva dőltem mellkasának, míg behangolta a hangszert. Szívem összevissza vert, izgatottan vártam ajándékát. Mindig is imádtam. mikor nekem énekelt, egyszerűen hangjának sosem tudtam ellenállni. Rekedtes hangtónusa minden érzékszervem megtudta bolondítani, ami miatt többször is elgondolkoztam épp elméjűségemen, hiszen nem lehet csupán egyetlen hang miatt ilyen érzelmeket táplálni.


 A lelkem fájt vagy álmom volt túl merész,
Vagy vihar várt és árnyék gyűlt körém,
Te eljöttél, s a súlyból csak egy szárny lett,
Ez a győzelem, így nem csupán enyém.




Mit ér egy hang, mondd, hangszer nélkül árván,
Mit ér egy hang, mit nem kap szárnyra szél,
Szóljon hát most minden hangból hálám,
Hogy a semmiből így felrepítettél.


Mit ér egy hang, mely szétfoszlott az úton,
Mit ér egy hang, mit néma csend kísér,
Szóljon hát most minden hangból hálám,
Hisz a semmiből te felrepítettél.


Mit ér egy hang, mondd, hangszer nélkül árván,
Mit ér egy hang, mit néma csend kísér,
Szóljon hát most minden hangból hálám,
Hogy a semmiből így felrepítettél.


Mit ér egy hang, mondd, hangszer nélkül árván,
Mit ér egy hang, mit néma csend kísér,
Szóljon hát most minden hangból hálám,
Hogy a semmiből így felrepítettél.


Mit ér egy hang, mit nem kísér a szél.
Szóljon hát most minden hangból hálám,
Hogy a semmiből így felrepítettél.





Mit ér egy hang,mely szétfoszlott az úton,
Mit ér egy hang, mit néma csend kísér,
Szóljon hát most Háladal a csúcson,
Hisz a semmiből így felrepítettél.

5 megjegyzés:

  1. Oh my god!!!!!! Végre összehoztad őket. Mostmár maradjon is így. Imádom. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen egy rész volt!Végre újra együtt vannak!Imádlag,tudod-e? ♥
    Amikor megláttam az új részt a képpel,és a címmel azt hittem valami rossz fog történni újra.
    Mindegyik blogodat egyszerűen imádom!Minden nap megnézem,hogy nem-e tettél fel-e új részt.Egyszerűen megszállottja vagyok a történeteidnek,magával ragad,rákényszerít,hogy képzeljem bele magam az egészbe!(Legalábbis nálam ez van XP )
    Nálam elnyerted a Top 1.-et!
    Imádlak! ♥
    Puszi:Layla

    VálaszTörlés
  3. Uramisten ez gyönyörű lett!!! Annyira jó hogy végre megint együtt vannak! Bekönnyeztem rajta annyira megható lett, és ahhh elmondhatatlnul kibebaszott jó lett. Ezt most előszülinapi ajándéknak tekintem, ugyanis 31-én lesz a szülinapom, és ennél jobb ajéndék nem is fog kelleni!!!
    Puszi: Ditta <3

    VálaszTörlés
  4. Fhú, fantasztikus rész lett, mint mindig:)
    Mellesleg...fent vagy wattpadon?

    VálaszTörlés